28.01.2016 Кальян

Кальян

Кфуріння кальяну, це ціла церемонія, до якої треба починати готуватися приблизно за годину. Процес підготовки, так само як і процес куріння не терпить поспіху, і має певний етикет. Курити кальян прийнято після їжі, в спокійній і тихій обстановці. Робити це краще напівлежачи, або сидячи на м’якій подушці. Кальян завжди повинен бути нижче від курця, на Сході це вже давно сформована традиція. Ставлячи кальян вище, Ви можете образити тих людей, що курять разом з вами. Під час куріння кальяну рекомендується їсти свіжі фрукти, бажано цитрусові. Існує спосіб куріння кальяну через фрукти, для цього як правило використовується яблуко або груша, це додає диму ніжний аромат, м’який смак, і знижує гіркоту. Не можна поєднувати кальян і спиртне, Під час процесу куріння бажано слухати розслаблюючу музику, існує безліч мелодій спеціально написаних для цього процесу.

Top
Cart
Your cart is currently empty.
X